Pensionstalling

Paardenpension Verstegen is een pensionstalling in een zeer bosrijke omgeving. Ideaal voor de recreatie ruiter. Maar ook wedstrijd ruiters zijn bij ons welkom.

Wij beschikken over 50 ruime stallen. Iedere dag worden de paarden door ons buiten gezet  in ruime paddocks. De stallen worden iedere dag gemest door ons en ook voeren wij de paarden. De paarden krijgen bij ons brok en goede kwaliteit voordroog hooi van eigen land. Als pension klant mag je van al onze faciliteiten gratis gebruik maken. iedere pensionklant krijgt een eigen zadelkast tot hun beschikking. Ook is er een kantine aanwezig waar altijd koffie en thee te verkrijgen is.  Met ingang van 1 Januari 2023 bedragen de kosten € 250,00 per maand per stal.

 

Ook is er de mogelijkheid om je paard dag en nacht buiten te zetten op de wei. De paarden lopen in een grote kudde. Op de wei krijgen de paarden ook altijd voordroog hooi bijgevoerd door middel van een hooi ruif.  Ook in de winter is het mogelijk om je paard dag en nacht buiten te laten staan. In de wintermaanden beschikken de paarden altijd over voldoende eten door middel van verschillende hooiruiven.  Ook dan mag je gratis gebruik maken van al onze faciliteiten . De kosten om je paard dag en nacht op de wei te hebben staan zijn met ingang van 1 Januari 2023  € 200,00 per maand.

Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je paard in de zomermaanden dag en nacht op de wei te zetten en in de wintermaanden op stal.

heb je vragen  neem dan even contact met ons op.